Blinde plank op maat

Standaard met verlichting

Een blinde plank op maat past altijd

Heb je ooit al eens een plank aan de wand proberen op te hangen? Wanneer je zelf je eigen wandplank maakt, dan kan dit voor de nodige strubbelingen zorgen. Ten eerste moet je een goede houtsoort kiezen. Kies je voor een houtsoort die toevallig niet sterk genoeg is, dan zal de plank al snel doorzakken. Het ophangsysteem is altijd een probleem. Je ziet in woonbladen altijd strak aan de muur gemonteerde blinde wandplakken en dit wil jij natuurlijk ook. Laat daarom een blinde plank op maat maken door een professioneel bedrijf. Je krijgt een wandplank die voldoet aan hoge kwaliteitseisen en die volledig aansluit bij jouw wensen.

Een op maat blinde plank steelt de show

Kies je voor een op maat blinde plank in je interieur, dan krijg je diverse keuzemogelijkheden. Je kiest het materiaal van de wandplank en de kleur. Misschien heb je een uitgesproken smaak als het om kleur gaat? Een op maat blinde plank kan in iedere kleur worden gespoten. Maar het is ook mogelijk om een wandplank met een natuurlijke en warme houten kleur aan de wand te hangen. Er is keuze uit diverse fineersoorten, die bovendien netjes worden afgelakt met een blanke lak. En uiteraard wordt er een blind ophangsysteem meegeleverd, zodat je een prachtige zwevende wandplank aan de muur hebt hangen. Om je wandplank helemaal af maken, is er in de wandplank spotverlichting aangebracht.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Ga ook voor een blinde wandplank op maat bij Wandplank.nl

Wil jij ook een blinde wandplank op maat? Deze kun je heel gemakkelijk op maat samenstellen en bestellen bij Wandplank.nl. Wij zijn al ruim 20 jaar ervaren als interieurbouwer en weten waar een goede blinde wandplank op maat aan moet voldoen. Jij bepaalt de maat en het uiterlijk van de wandplank en wij zetten deze professioneel voor je in elkaar. Met de meegeleverde boormal is de wandplak gemakkelijk kaasrecht op te hangen en vormt deze een ware eyecatcher in het interieur.

Lees meer over de wandplank