Blinde wandplank

Standaard met verlichting

Met een blinde wandplank een strakke ophanging

Wandplanken kunnen op verschillende manieren aan de wand worden gehangen. Er bestaan hele systemen om een wandplank op te hangen. Een groot nadeel van al deze systemen, is dat het ophangsysteem zelf ook zichtbaar is. Dit is niet de bedoeling bij een blinde wandplank. Niet voor niets heet het een blinde wandplank. Dit houdt in dat de plank ‘zwevend’ aan de wand wordt bevestigd. Er is dus niets zichtbaar van een ophangsysteem en dit geeft de wandplank een zeer strak uiterlijk. Er hangen geen storende elementen in het zicht en dit is esthetisch altijd beter dan een wandplank die aan een zichtbaar ophangsysteem hangt.

Een wandplank blind ophangen in allerlei stijlen

Het belangrijkste aan een wandplank blind aan de wand ophangen, is dat de plank strak en op een moderne wijze wordt aangebracht. Hierdoor is de aandacht ook enkel op de wandplank gericht en niet op het ophangsysteem. Daarom kies je hiervoor een wandplank op maat. Zo kies je een wandplank die geheel in je interieur opgaat en past bij de stijl van het interieur. Kies je voor een MDF wandplank in de door jouw gewenste gespoten kleur of wil je de wandplank onbehandeld laten? Je kunt ook kiezen voor een natuurlijke en warme uitstraling, met een houtfineer die op de wandplank is aangebracht. Aan jou de keuze om iedere blinde wandplank te kiezen die jij mooi vindt.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Blinde wandplanken koop je bij Wandplank.nl

Wil jij ook één of meerdere wandplanken in je woning? Bestel je blinde wandplanken dan gemakkelijk online op Wandplank.nl. Wij bieden diverse opties om je eigen blinde wandplank te maken. Standaard wordt er bij de wandplank een onzichtbaar ophangsysteem bijgeleverd, bestaande uit schroeven en pluggen. Met de bijgeleverde boormal, zorg jij ervoor dat de wandplank kaasrecht wordt opgehangen. Een extra voordeel om voor onze wandplanken te kiezen, is dat wij alle wandplanken voorzien van fraai weggewerkte spotverlichting.

Lees meer over de wandplank