Boekenplank hout

Standaard met verlichting

Een boekenplank van hout is voldoende stevig en mooi

Wanneer je kiest voor een boekenplank van hout, dan wil je de zekerheid dat de plank stevig genoeg is en in de gewenste houten kleur. Met een boekenplank van MDF heb je altijd de zekerheid dat deze stevig genoeg is om meerdere boeken te dragen. MDF is een houtsoort dat bestaat uit houtvezels, gecombineerd met een kunstharslijm en wat samengeperst is tot een stevige houten plank. MDF wordt veel gebruik in de meubelindustrie en staat garant voor stevige meubels. Daarom is MDF bij uitstek het meest geschikte materiaal voor een boekenplank van hout. Tevens is het een groot voordeel, dat MDF goed te bewerken is tot een boekenplank op maat.

Een houten boekenplank in een natuurlijke houtkleur

Houd jij van het gebruik van veel houten meubels in het interieur? Dan is het voor te stellen, dat het schilderen van een boekenplank geen optie voor jou is. Je kunt kiezen voor een boekenplank in een mooie houten kleur. De basis zal een MDF boekenplank zijn, maar die wordt voorzien van een houtfineer. Welk soort houtfineer je kiest, is afhankelijk van jouw smaak en welk soort hout je nog meer in het interieur gebruikt. Je hebt onder andere de keuze uit de volgende fineersoorten: eiken, kersen, essen, mahonie, beuken en noten. Zo krijg je altijd een stijlvolle houten boekenplank in de door jouw gewenste houtkleur. Bovendien wordt het fineer netjes afgelakt met een blanke lak.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Een houten boekenplankje bestellen bij Wandplank.nl

Ben jij op zoek naar een leuk houten boekenplankje? Je kunt je boekenplank van hout dan bestellen bij Wandplank.nl. Het houten boekenplankje is in iedere ruimte op te hangen en de boekenplank is van onderen voorzien van mooi inbouwspots. Hiermee verkrijg je voldoende licht en dit geeft je boekenplank net iets extra´s. Op onze website kun je je boekenplank volledig naar eigen smaak samenstellen. Een houten boekenplankje bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Lees meer over de wandplank