Boekenplank kleur

Standaard met verlichting

Fris je interieur op met een boekenplank in kleur

Boekenplanken zijn er in talloze verschillende soorten en maten. Een boekenplank kan onderdeel zijn van een boekenkast die geheel uit boekenplanken bestaat, maar ook uit een losse boekenplank waar je diverse boeken op kwijt kunt. De belangrijkste eis van een boekenplank, is dat deze stevig genoeg is om het gewicht van boeken te kunnen dragen en niet doorbuigt. Daarnaast wil je ook een boekenplank die in het interieur past. Een standaard witte of houten boekenplank past niet in ieder interieur. Een boekenplank met een kleur is daarom de oplossing, als jij op zoek bent naar een boekenplank die aan jouw smaak moet voldoen.

Een gekleurde boekenplank in iedere gewenste kleur

Wanneer je een boekenplank op maat laat maken, dan mag je ook kiezen in welke kleur jij de boekenplank wenst. Misschien is wit voldoende voor jou? Een witte boekenplank is redelijk algemeen en past in vrijwel ieder interieur. Heb je een klassiek of landelijk interieur, dan wil je misschien wel een boekenplank in een houten kleur? De houten fineerlaag onderstreept het karakter van een dergelijk interieur. Maar heb je juist een bont interieur met vele kleuren, dan is het voor te stellen dat jij ook een gekleurde boekenplank wenst? Laat dan je boekenplank spuiten in de kleur die jij wenst. In principe kan de boekenplank bespoten worden met alle RAL kleuren, dus je hebt meer dan voldoende keuze voor een gekleurde boekenplank.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Gekleurde boekenplanken bestellen bij Wandplank.nl

Uiteraard, je kunt een boekenplank ook zelf beschilderen met een kwast of roller. Maar het resultaat zal wel minder zijn dan wanneer je je boekenplank professioneel laat spuiten door een expert. Bij Wandplank.nl bestel je jouw boekenplank op maat en daarbij heb je de keuze uit vele kleuren. Wij spuiten onze gekleurde boekenplanken in iedere gewenste kleur, met een fraaie zijdeglans meubellak. En je hoeft voor je gekleurde boekenplanken de deur niet eens uit. Het volledig samenstellen en de kleur uitkiezen, kan heel gemakkelijk op onze website.

Lees meer over de wandplank