Boekenplank op maat

Standaard met verlichting

Met een boekenplank op maat een plank naar eigen smaak

In de handel zijn diverse soorten standaard boekenplanken te koop. De ene boekenplank is de andere niet en zo kan het voorkomen dat jij niet de juiste boekenplank kunt vinden. Een standaard boekenplank is bijvoorbeeld alleen in bepaalde maten verkrijgbaar en niet voor de afwijkende maat die jij zoekt. Of een boekenplank heeft een bepaalde kleur die niet volgens jouw wensen is. Zo kun je lang op zoek zijn naar de geschikte boekenplank. Dit kun je voorkomen met een boekenplank op maat. Een boekenplank op maat voldoet namelijk altijd aan jouw eisen en wensen.

Stel je eigen boekenplanken op maat samen

Ben jij op zoek naar één of meerdere boekenplanken op maat? Neem dan eens een kijkje op de website van Wandplank.nl. Wij bieden hier geen standaard boekenplanken aan, maar enkel boekenplanken op maat. Standaard zal de boekenplank wel uit MDF bestaan, maar de afwerking is geheel volgens jouw keuze. Zo kun je de boekenplank in een leuke kleur laten spuiten of je kiest voor een houten fineerlaag. De boekenplanken op maat hebben een onzichtbare ophanging, zodat je altijd een zwevende boekenplank aan de muur hebt hangen. Je krijgt zelfs iets extra´s, wat bij de meeste standaard boekenplanken zal ontbreken. In de boekenplank op maat zit namelijk verlichting verwerkt.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Zwevende boekenplanken op maat bij Wandplank.nl

Bij Wandplank.nl bestel je op een eenvoudige wijze je zwevende boekenplanken op maat. Als professionele interieurbouwers met meer dan 20 jaar ervaring, mag je van ons een afwerking van hoge kwaliteit verwachten. Jij kiest de maten van je boekenplank, van 800 tot 1.800 millimeter. Ook als je een boekenplank met afwijkende maten zoekt, kun je dus bij ons terecht. Maak bij ons een keuze uit vele RAL kleuren of uit een fineersoort naar wens. Met de bijgeleverde schroeven en pluggen gaat het je zeker lukken om de boekenplank zwevend aan de muur te hangen.

Lees meer over de wandplank