Houten wandplank

Standaard met verlichting

Een stijlvolle houten wandplank fleurt het interieur op

In menig huishouden is doorgaans altijd te weinig opbergruimte. Je kunt voldoende kastruimte hebben, er blijven altijd nog spullen over die je hier niet in kwijt kunt. Overigens niet alleen spullen die je wilt opbergen, je hebt misschien ook leuke objecten die je ter decoratie ergens wilt plaatsen. Als je hier geen ruimte voor hebt, dan kan een houten wandplank een oplossing bieden. Een houten wandplank op maat, kun je dusdanig samenstellen, dat deze volledig in het interieur past. Daarnaast is het mogelijk om de wandplank een dubbele functie te geven. Met LED spotjes onder de plank gemonteerd, is het mogelijk om bijvoorbeeld een werkblad optimaal te verlichten.

Houten wandplankjes op maat

Wanneer je kiest voor houten wandplankjes op maat, dan heb je veel keuzemogelijkheden hoe je wandplank eruit moet komen te zien. Je kunt kiezen uit diverse soorten afmetingen in de lengte en in de dikte van de plank. Daarnaast heb je de keuze uit een wandplank in MDF of in fineer. Houten wandplankjes in MDF kun je onbehandeld laten, maar het is ook mogelijk om ze te laten spuiten in iedere RAL kleur die je maar wilt. De plank krijgt dan een prachtige zijdeglans meubellak en past nog beter bij je interieur. Kies je voor een houten wandplank in fineer, dan kies je om de natuurlijke houtstructuur zichtbaar te laten. Je hebt dan de keuze uit diverse soorten houtfineer, zoals onder andere kersen, eiken, essen of beuken.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Een wandplank van hout door Wandplank.nl

Heb je moeite om de juiste wandplank te vinden op de door jouw gekozen afmeting? Kies dan voor een wandplank van hout bij Wandplank.nl. Wij maken voor jou een wandplank op maat. Je kiest de lengte, dikte en afwerking van de wandplank en een extra voordeel is dat in onze wandplanken standaard spotjes zijn gemonteerd. De spotjes zijn gemakkelijk te bedienen en in te schakelen van koud wit tot warm wit. Hierdoor geniet je van functioneel licht, als je wilt zien wat je aan het doen bent of sfeerlicht om er een gezellige ruimte van te maken.

Lees meer over de wandplank