Notenhouten planken

Standaard met verlichting

Luxe wandplanken met notenhouten planken

Een wandplank kan in iedere ruimte in de woning worden geplaatst. Dit kan in de woonkamer, in de slaapkamer boven het bed en zelf boven het toilet. Een wandplank is dan ook zeer veelzijdig te gebruiken. Een wandplank kan als boekenplank dienen, maar ook als een fotoplank. Met dierbare foto´s bij elkaar op een wandplank, heb je een hoek met mooie herinneringen. En uiteraard kan een wandplank dienen om decoratiemateriaal op uit te stallen, zoals beeldjes of fraaie decoratieborden. Maar uiteraard wil je een wandplank goed laten aansluiten op je interieur. Kies voor notenhouten planken, voor een luxe uitstraling.

Waarom kiezen voor noten houten planken?

Wandplanken kun je laten afwerken met een mooie houten fineerlaag. Dit is veel voordeliger en zeker ook lichter, dan voor massief hout te kiezen. Noten houten planken zijn altijd geliefd. Notenhout heeft een prachtige donkerbruine kleur, met een warme en vooral ook luxe uitstraling. Verder heeft notenhout een mooie vlammende nerfstructuur, dat een wandplank nog stijlvoller maakt. Wanneer je al noten houten meubels hebt, past hier eigenlijk geen andere houtsoort bij. Het is dan een goede keuze om te kiezen voor noten houten planken, die aansluiten bij je andere meubels. Maar ook je nog geen notenhout in je interieur hebt, een noten houten wandplank zal altijd een blikvanger zijn.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Een wandplank van notenhout bij Wandplank.nl

Wil jij ook een mooie wandplank van notenhout? Dan kun je een dergelijk wandplank bestellen bij Wandplank.nl. Wij hebben keuze uit diverse soorten fineer, waaronder notenhout. Het fineer wordt door ons afgelakt met een blanke lak, zodat je wandplank goed is beschermd. Een bijzonder onderdeel van onze wandplanken op maat, is dat hier standaard LED spots in gemonteerd zijn. Naast een fraaie wandplank, geniet je ook van mooie functionele verlichting of sfeerverlichting. Een wandplank van notenhout volledig op maat bestellen gaat bij ons heel gemakkelijk online, u hoeft hier de deur niet voor uit.

Lees meer over de wandplank