Wandplank keuken

Standaard met verlichting

Een wandplank in de keuken is altijd handig

Wanneer je een kleine keuken hebt, dan kun je erover meepraten: je hebt altijd plaatsgebrek. Als je van koken houdt, dan gebruik je veel ingrediënten, kruiden en keukengereedschap. Al deze zaken moet je wel kwijt kunnen in de keuken. Hoe groot je keuken ook is, je zult altijd zien dat je nog steeds ruimte tekort komt. Daarom is een wandplank in de keuken helemaal geen overbodige luxe. De wandplank is een handig plank, waar je diverse keukenspulletjes op kwijt kunt en waar je altijd gemakkelijk bij kunt. Met ingebouwde spots in de wandplank, voorzie je het werkblad van extra verlichting.

Wandplanken in de keuken zorgen voor een stijlvolle keuken

Wanneer je een kleine keuken hebt met maar weinig keukenkastjes boven het werkblad, dan is dit bij uitstek geschikt om wandplanken in de keuken te monteren. Met meerdere wandplanken heb je meer dan voldoende ruimte om diverse keukenapparatuur, keukengereedschap en ingrediënten kwijt te kunnen. Bovendien zie je in één oogopslag wat je nog voorhanden hebt en je kunt er gemakkelijk bij. Kies je voor wandplanken in de keuken die op maat zijn gemaakt, dan laat je de stijl van de planken naadloos aansluiten met de stijl van je keuken. Je kunt kiezen voor iedere kleur of voor wandplanken met houtstructuur. Overweeg daarom wandplanken in de keuken, als je hier ruimte tekort komt.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Een zwevende wandplank in de keuken bestellen bij Wandplank.nl

Wanneer je een zwevende wandplank bestelt bij Wandplank.nl, dan krijg je hier tevens de nodige pluggen en schroeven bijgeleverd, voor het zwevend ophangen van de wandplanken. Het voordeel hiervan, is dat dit de keuken direct een modern en strak uiterlijk geeft. Helemaal met de ingebouwde spotverlichting, zullen je zwevende wandplanken schitterend tot zijn recht komen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in de interieurbouw, dus je kunt erop rekenen dat onze wandplanken van uitermate hoge kwaliteit zijn en afgewerkt in de kleur die jij wenst en de afmeting die je gekozen hebt.

Lees meer over de wandplank