Wandplank kleur

Standaard met verlichting

Een wandplank in de kleur die jij wenst

Iedereen heeft zijn eigen smaak als het gaat om interieurinrichting. Zo kun je kiezen voor een klassiek, modern, landelijk of een industrieel interieur. Iedere interieurvorm heeft zijn eigen kenmerken en daarbij behorende kleurenpakket. Een wandplank past in ieder interieur. Een wandplank is niet alleen handig om dingen op kwijt te kunnen, je kunt een dergelijke plank ook volledig stijlen, zodat deze naadloos in je interieur past. Je kunt daarom een wandplank op maat laten maken en zelf de kleur kiezen. Een wandplank in de kleur die jij hebt uitgekozen zal altijd goed opgaan in het interieur.

Een gekleurde wandplank of juist niet?

In principe kan een gekleurde wandplank in alle kleuren worden gespoten die jij maar wenst. Wil je het neutraal houden, dan kun je kiezen voor een witte wandplank. Deze kleur past altijd in ieder interieurstijl en in iedere ruimte van je woning. Maar mocht je toch een bijzondere kleur wensen, dan is dit altijd mogelijk met een wandplank op maat. Maar het is ook mogelijk om geen gekleurde wandplank te kiezen. Heb je bijvoorbeeld veel hout in het interieur verwerkt? Dan kun je ervoor kiezen om de wandplank met houtfineer te laten bekleden. Je hebt dan de keuze uit diverse houtsoorten, zodat ook deze wandplank goed op je interieur aansluit.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Bestel je gekleurde wandplanken bij Wandplank.nl

Wil je gekleurde wandplanken bestellen? Wandplanken zijn namelijk geschikt voor iedere ruimte in je huis, van woonkamer, keuken tot badkamer. Wanneer je kiest voor gekleurde wandplanken op maat, neem dan eens een kijkje op de website van Wandplank.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van wandplanken op maat en spuiten deze in de kleur die je maar wenst. Ook heb je bij ons de keuze uit zes fineersoorten, wanneer je een houten structuur zichtbaar wilt laten. Je krijgt bij de wandplank schroeven en pluggen meegeleverd, zodat je de plank zwevend kunt ophangen.

Lees meer over de wandplank