Wandplank op maat

Standaard met verlichting

Een wandplank op maat is een stijlvolle aanvulling op het interieur

Een wandplank kan voor diverse toepassingen ingezet worden. Een wandplank kan gebruikt worden als boekenplank, maar je kunt er ook een mooie fotoplank van maken. In de keuken kan een wandplank handig dienst doen om kleine keukenspulletjes op kwijt te kunnen. Hang je een wandplank in de slaapkamer boven je bed? Dan heb je geen nachtkastje meer nodig. Een wandplank is dus een belangrijk onderdeel van het interieur. Daarom is het wel belangrijk, dat een wandplank betreffende het design, voldoet aan het interieur. Dit kan met een wandplank op maat.

Een perfecte ophanging met een zwevende plank op maat

Bijzonder aan een zwevende plank op maat, is het ophangsysteem. Een wandplank moet er wel strak en stijlvol uitzien. Dit bereik je het beste, door gebruik te maken van een ophangsysteem die volledig onzichtbaar is. Hierdoor lijkt het alsof de wandplank zweeft en niet is verbonden met de muur. Er zijn voldoende ophangsystemen verkrijgbaar, maar niet alle systemen zijn even praktisch en veel ophangsystemen blijven zichtbaar. Hierdoor zal het zwevende effect verdwijnen en hiermee ook het strakke uiterlijk van de wandplank. Ga daarom voor een zwevende plank op maat, die je wandplank net dat beetje klasse geven en bovendien gemakkelijk is aan te brengen.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Bestel je zwevende wandplank op maat bij Wandplank.nl

Wat moet de lengte van jouw wandplank zijn en in welke kleur? Of wil je helemaal geen kleur, maar wil je genieten van het fraaie warme uiterlijk een houtstructuur? Dit zijn allemaal vragen die jezelf kunt beantwoorden als je een zwevende wandplank op maat bestelt bij Wandplank.nl. Onze vakmensen leveren maatwerk van de hoogste kwaliteit. Om je wandplank nog beter te gebruiken, monteren wij in onze wandplanken mooie LED spotverlichting. Hiermee kun je genieten van functioneel licht als je wilt zien waar je mee bezig bent, maar ook van sfeerverlichting als je het gezellig wilt maken.

Lees meer over de wandplank