Wandplank werkplek

Standaard met verlichting

Creëer meer werkruimte met een wandplank op de werkplek

Thuiswerken begint steeds meer ingeburgerd te raken. Dit geldt voor medewerkers die optimaal gebruik kunnen maken van de technische mogelijkheden die hun bedrijf biedt, maar ook zelfstandig ondernemers werken vaak vanuit huis. Thuis een werkplek inrichten kan soms lastig zijn. Waar je het meeste behoefte aan hebt, is ruimte om dingen op te bergen. Anders wordt een werkplek al snel een rommeltje en wordt werken chaotischer. Met een wandplank op de werkplek, heb je ruimte om mappen of papierwerk gemakkelijk weg te leggen. Met in de wandplank geïntegreerde spots, profiteer je bovendien van voldoende verlichting op je werkplek.

Kies een mooie werkplek wandplank op maat

Een werkplek wandplank geeft je voldoende ruimte op je werkplek, maar je werkplek moet er natuurlijk ook stijlvol uitzien. Je kunt daarom kiezen voor een wandplank op maat. Uiteraard kun je dan kiezen voor een wandplank in de maten die voor jouw werkplek nodig zijn, maar ook het uiterlijk kun je zelf samenstellen. Wil je een mooie MDF wandplank, onbehandeld of behandeld in een door jouw gewenste kleur? Of misschien wil je de wandplank een warme en natuurlijke uitstraling geven? Dan kies je uit een fineer van een bepaalde houtsoort. Bovendien zijn de wandplanken voorzien van spotverlichting, waarbij je de lichtsterkte zelf kunt instellen. Hierdoor heb je altijd voldoende zicht op je werkplek.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Een wandplank voor je werkplek bestellen bij Wandplank.nl

Wil jij je werkplek functioneel inrichten, maar ook stijlvol? Dan kan dit met een wandplank op je werkplek van Wandplank.nl. Wij zijn professionele meubelmakers en maken jouw een professioneel uitziende wandplank op maat. Je kiest de maten van je plank, het soort materiaal en de kleur. Standaard zijn onze wandplanken voorzien van LED spots voor voldoende verlichting op de werkplek. De wandplank wordt compleet geleverd, inclusief een onzichtbaar ophangsysteem. Stel op onze website online je wandplank voor je werkplek samen, zodat jij binnenkort geniet van extra opbergruimte die er tevens mooi uit ziet.

Lees meer over de wandplank