Zwevende boekenplank

Standaard met verlichting

Een zwevende boekenplank is functioneel én mooi om te zien

Heb jij al een plek waar jij je boeken kwijt kunt? Het kan zijn dat je helemaal niet zoveel boeken in huis hebt en dan is het niet de moeite waard om hiervoor een grote boekenkast te kopen. Met de weinige boeken die jij hebt, zal de boekenkast immers niet goed gevuld kunnen worden? Daarom is een boekenplank de ideale oplossing voor jouw boeken. Met een boekenplank heb je de mogelijkheid om je boeken stijlvol weg te bergen. Een soort boekenplank dat momenteel erg trendy is, is een zwevende boekenplank.

Wat zijn zwevende boekenplanken?

Een zwevende boekenplank klinkt haast sprookjesachtig, maar is het natuurlijk niet. Zwevende boekenplanken zijn boekenplanken die dusdanig aan de wand zijn gemonteerd, dat het lijkt alsof zij zweven. Dit wordt bereikt met een ophangsysteem die volledig onzichtbaar is. Dit is de basis van een zwevende boekenplank, het ophangmechanisme is dus in het geheel niet zichtbaar. Dit zorgt voor een strak en modern uiterlijk van je boekenplank. Hierdoor wordt de aandacht ook meer gericht op het design van de boekenplank. Daarom kun je een zwevende boekenplank ook volledig op maat laten maken. Zo wordt de boekenplank gemaakt volgens jouw wensen betreffende de afmetingen en de afwerking.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Een zwevende boekenplank op maat bestellen bij Wandplank.nl

Lijkt een zwevende boekenplank ook wel wat voor jou? Laat dan je zwevende boekenplank op maat maken door Wandplank.nl. Wij zijn experts als het gaat om interieurbouw en hebben hier al jarenlang ervaring mee. Een zwevende boekenplank op maat maken wij dan ook met het gebruik van hoogwaardige materialen, zodat je de perfecte afwerking mag verwachten. Daarnaast zijn al onze zwevende boekenplanken op maat voorzien van handige LED spotverlichting. Hierdoor profiteer je van goede verlichting, als je de boekenplank boven een werkblad hangt. Uiteraard leveren wij ook hiervoor maatwerk. Afhankelijk van de lengte van de boekenplank kun je extra spots bij laten plaatsen en ook de plek van het snoer mag jij bepalen.

Lees meer over de wandplank