Zwevende wandplank

Standaard met verlichting

Een zwevende wandplank voor een onzichtbare ophanging

Een wandplank kan in vrijwel iedere ruimte in de woning worden opgehangen. In de woonkamer is een wandplank ideaal om woonaccessoires of foto´s op te plaatsen en in de keuken kun je kookgerei op de wandplank kwijt. Waar je de wandplank in huis ook wilt plaatsen, je wilt wel een wandplank die goed matcht met het interieur. Bij veel wandplanken is het ophangsysteem niet het mooiste onderdeel. Soms is een ophangsysteem zichtbaar en dit doet afbreuk aan de uitstraling van de wandplank. Kies daarom voor een zwevende wandplank, waarbij de ophanging niet te zien is.

Gemakkelijk een wandplank zwevend ophangen

Een wandplank zwevend ophangen is niet altijd even gemakkelijk. Wanneer je een wandplank bestelt bij Wandplank.nl, dan wordt hier rekening mee gehouden. Je krijgt bij de wandplank een boormal meegeleverd. Zo kun je het hangsysteem exact op maat ophangen. Uiteraard worden ook de schroeven en pluggen meegeleverd. Hierdoor zie je dus enkel de wandplank zelf en geen enkel onderdeel van een ophangsysteem. Wel is het raadzaam om een waterpas te gebruiken bij het ophangen van de wandplank. Een zwevende wandplank geeft een zeer strakke en moderne uitstraling en zal een aanvulling zijn voor veel soorten interieurs. Kies daarom ook voor het meest moderne ophangsysteem, met een zwevend wandplank ophangsysteem.

Stel wandplank samen
Wandplank eiken blanke lak
Wandplank eiken blanke lak

Zwevende wandplanken koop je bij Wandplank.nl

De fraaie onzichtbare ophanging van zwevende wandplanken is niet het enigste waar je van profiteert bij aankoop van een wandplank bij Wandplank.nl. Wij voorzien al onze zwevende wandplanken standaard van LED spots die in drie lichtsterktes te zetten zijn. Hierdoor is je wandplank meer dan een plank om dingen op kwijt te kunnen. De verlichting kan heel functioneel worden ingezet, door de wandplank bijvoorbeeld boven een werkblad te plaatsen. Je profiteert dan van extra opbergruimte en een goede verlichting. Je eigen zwevende wandplank op maat, is gemakkelijk online samen te stellen op onze website.

Lees meer over de wandplank